en

سقف

معرفی سقف کی سیستم

کی سیستم روش جدیدی جهت اجرای سقف های ساختمانی است . در این روش استفاده بهینه از فضاها و مصالح با بهره گیری از فرم های بهینه سازه ای و مصالح نوین بعمل می آید . با استفاده از این روش هر سه پارامتر اصلی موثر در بهره وری پروژه ها شامل : هزینه و کیفیت و زمان بهبود می یابند . از آنجا که ویژگی عمده سقف کی سیستم استفاده از فرم های بهینه سازه ای می باشد این باعث صرفه جویی در مصالح و به تبع آن هزینه ها می گردد . از طرف دیگر این سقف ها بصورت پیش ساخته اجرا می گردند که این هم بر روی کیفیت سقف تاثیر مثبت دارد و هم زمان انجام پروژه ها را کاهش می دهد .  

ویژگی های سقف کی سیستم

  • کاهش وزن ساختمان
  • کاهش زمان اجرا
  • ایجاد فضای مناسب جهت انجام عملیات تاسیساتی و برقی
  • ایجاد پیش زمینه مناسب جهت اجرای طرح های متنوع معماری
  • امکان اجرای همزمان سقف های طبقات
  • مقاوم در مقابل آتش سوزی
  • عدم نیاز به شمع بندی، تیر ریزی های میانی و فرعی
  • کاهش چشمگیر هزینه اتصالات
  • امکان استفاده از بتن سبک در صورت نیاز
  • زیبایی
  • قابلیت تولید انبوه در محل پروژه
 

مشخصات فنی سقف کی سیستم

مشخصات فنی سقف کی سیستم جهت دهانه های متعارف و کاربری های متعارف در ذیل آمده است . البته از این سیسم می توان برای دهانه های بزرگتر و کاربری های دیگر هم استفاده نمود که بر حسب مورد، ضخامت ها یا ابعاد تغییر می یابند . وزن پنل های پیش ساخته : 100 کیلوگرم بر متر یا 120 کیلوگرم بر متر مربع ابعاد پنل ها : 80cm  × L × 25cm ( برای دهانه های کوچکتر از 8m( ضخامت : سطوح افقی 5cm و سطوح مایل 3/5cm وزن فولاد مصرفی جهت پنل ها : حدود 7 کیلوگرم بر متر مربع وزن آرماتور حرارتی : 1 کیلوگرم بر متر مربع بتن مصرفی از نوع ویژه می باشد ( خود تراکم، الیافی و ریز دانه ) و حداقل مقاومت فشاری آن 210 کیلوگرم بر متر مربع می باشد . فولاد مصرفی از نوع All وزن سازه ای سقف 240 کیلوگرم بر متر مربع ضخامت بتن رویه 5cm  

روش اجرای سقف کی سیستم

پانل های پیش ساخته به عرض 80 سانتی متر و به طول دهانه در کارگاه ساخته می شوند و جهت نصب به محل پروژه حمل میگردند . عملیات نصب به کمک جرثقیل و با قرار دادن پروفیل ها یا آرماتورهای انتظاری که از چهار گوشه پنل های پیش ساخته بیرون آمده اند بر روی بال تیر آهن یا میلگرد های طولی انجام میگیرد . سپس تردد بر روی سقف امکان پذیر می شود . پس از آن تو رفتگی ها با یونولیت پر می شود و پس از آرماتور گذاری حرارتی بتن رویه اجرا می گردد . به این ترتیب سازه های سقف تکمیل می گردد . پس از آن عملیات نازک کاری در کف و سقف انجام می شود .  

طراحی و محاسبات سقف کی سیستم

محاسبات نمونه ی سقف با کاربر های مسکونی و تجاری و پارکینگ انجام گرفته است و به همراه تکمیل پرسشنامه های فناوری های نوین و پاسخ به پرسش های مختلف در زمینه های سازه ، زلزله، انرژی، اکوستیک، حریق و صنعتی سازه به مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی ارسال شده است که پس از بررسی های طولانی و برگزاری جلسات مختلف، تاییدیه فنی صادر گردیده است . شایان ذکر است که قبل از صدور تاییدیه فنی در سال 1383، یک نمونه سقف به مساحت 100 متر مربع در مرکز مذکور مورد آزمایش بارگذاری قرار گرفته که نتایج آن با معیارهای آیین نامه های بتن ایران ( آبا ) و بتن آمریکا ( ACI ) سازگار بوده است.  

آزمایش بارگذاری سقف کی سیستم

آزمایش بارگذاری در مرکز تحقیقات سازمان و مسکن بر روی قطعات سقف انجام شده است که نتایج آن موید عملکرد مناسب سقف و تطابق رفتار آن با معیارهای آیین نامه بتن ایران ( آبا ) و آیین نامه بتن ( ACI ) آمریکا می باشد .

گالری تصاویر سقف